5 napja, Szoljon Két diétás étel, amit muszáj megkóstolnod Készítsünk el együtt két diétás finomságot! Teljes cikk elolvasása
1 hete, Pesti Hírlap A legdrágább étel az, amit kidobunk Előbb a covid járvány, majd a háború borította fel a gasztronómiai trendeket. Hirtelen, de nem véletlenül a fenntarthatóság lett a legfontosabb. A maradék nélküli anyagfelhasználás és az energiatakarékosság prioritássá vált az éttermekben és a háztartásokban is. Sopánkodhatunk, hogy mennyivel kerül többe a hús, a zöldség, a gyümölcs, de attól semmi nem lesz olcsóbb. Inkább arra
3 napja, Pécs Aktuál Te megkóstolnád? Zöldségek az erdőből Az Erdőkóstoló az egyik legizgalmasabb hazai gasztroblog. A hazánkban honos, ehető vadnövények gyűjtését, valamint felhasználási módjait sokszínűen bemutató receptoldal pécsi szerkesztője Dénes Andrea, a Janus Pannonius Múzeum munkatársa. Elkísértük egyik erdőkóstolójára, és megnéztük, hogy mi a legfinomabb most a Mecsekben. https://youtu.be/mvyN3IkGi3c
1 hete, Computerworld Amit nem tudtál a syslog-ng-ről Czanik Péter, a One Identity szakembere kevésbé ismert sysog-ng érdekességgel dobta fel a Computerworldöt.
14 órája, Népszava Tom Cruise, akinek muszáj hinni Felrobbant a Croisette a színész jelenlététől, a Top Gun: Maverick világpremierjén öt perces vastapssal és nyolc vadászgéppel ünnepelték korunk utolsó nagy filmsztárját. (Kultúra)
11 órája, 444.hu Az amerikai keresztény-konzervatív jobboldal hiába keresi Budapesten a siker Szent Grálját
12 órája, Nők lapja café Szebeni István Járai Máté felfüggesztéséről: „Ha ez a vita le lett volna zárva, akkor ez az egész nincs”